Pravno obvestilo

Vse vsebine, objavljene na www.sorting-plus.si, so last družbe Sorting Plus d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja s strani Sorting Plus d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. Družba Sorting Plus d.o.o. ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.sorting-plus.si, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Sorting Plus d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.sorting-plus.si.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za obvestila, povezana z našo dejavnostjo, in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1.

Spletna stran www.sorting-plus.si za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa vaše aktivnosti in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.